Van een enorme verscheidenheid aan ski-opties voor alle niveaus op sneeuwzekere pistes tot ongeëvenaarde après-ski, gastvrijheid en off-the-slope activiteiten, Oostenrijk biedt een enorme verscheidenheid aan activiteiten in ieder seizoen. De adembenemende uitzichten op de Alpen maken Oostenrijk tot een perfecte locatie voor een verblijf.

Activiteiten in Oostenrijk

Van fietsen en wandelen door de Alpen tot klimmen, zwemmen en natuurlijk genieten van de Oostenrijkse keuken, wanneer je een reis naar Oostenrijk boekt weet je zeker dat je ontspannen huiswaarts keert na een heerlijke vakantie. Nog een voordeel, vanuit Nederland kun je prima (eventueel met een handige tussenstop in een voordelig hotel) naar een van de mooie skigebieden in Oostenrijk rijden. Voorbeelden van mooie locaties in Oostenrijk zijn het gezellige Zillertal met veel pistes, Mayrhofen, het populaire Arlberg en Serfaus.

Familievakanties in Oostenrijk

In de zomer of in de winter naar Oostenrijk met het hele gezin? Wij hebben een perfect aanbod aan verblijven en reizen naar Oostenrijk met ideale voorzieningen zoals kinderpistes, mooie kortere wandelroutes en meer! Het Aplbachtal is de perfecte uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen. Dit wordt ook wel het mooiste gebied van Oostenrijk genoemd. Hier kun je zonnen, fietsen, wandelen, klimmen en uiteraard heerlijk ontspannen op een terras of dorpjes verkennen.

Oostenrijk voor foodies

Naast de heerlijke Oostenrijkse wijnen kun je in dit land ook perfect terecht voor een uitstekende maaltijd en uiteraard de bekende apfelstrudel. Graz staat bekend als de plaats bij uitstek voor liefhebbers van perfecte restaurants en het Brandnertal biedt perfecte locaties, verblijven en kindervriendelijke restaurants. De combinatie met een veelvoud aan leuke activiteiten is ideaal!

Actuele aanbiedingen