Schloss Waldeck

Waldeck, Hessen, Duitsland

Edersee

Edersee

Lounge

Restaurant

Edersee

Edersee

Comfort kamer

Comfort kamer

Schloss Waldeck

Restaurant

Bar

Wellness

Edersee

Omgeving

Overnachten in een 11e-eeuws kasteel met spectaculair uitzicht en toegang tot de wellness, incl. ontbijt, 1x een viergangendiner, 1x toegang tot het museum, late check-uit & meer

Uitgestrekte meren, beboste oevers en een horizon vol heuvels: de Duitse regio Hessen beschikt over prachtig natuurschoon. Je wandelt er langs het meer de Edersee, spot er wolven en ander wild in het nationale park Kellerwald-Edersee en brengt er een bezoek aan het idyllische plaatsje Waldeck.

Overnachten doe je in het prachtige Schloss Waldeck, dat gevestigd is een in 11e-eeuws ridderkasteel. Vanaf de heuvel waarop het ligt, geniet je van een schitterend uitzicht over de Edersee en de omliggende natuur. In de wintermaanden ontspan je er voor de open haard of in het wellnesscentrum, in de zomermaanden dineer je er bij het uitstekende restaurant met panoramisch terras. Een modern sprookje, maar dan echt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.