Hotel De Roode Schuur - Volledig terugbetaalbaar

Nijkerk, Gelderland, Nederland

Tot -53% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Hotel De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur

Comfort kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Stijlvol overnachten in een 4*-designhotel nabij de Veluwe, incl. parkeren

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 53% ?

Optimaal ontspannen in ‘de Poort tot de Veluwe’ vanuit een designhotel met wellness, incl. ontbijt, parkeren & Rituals-zeep. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant
  • Bar
  • Tuin
  • Terras
  • Massages
  • Schoonheidsbehandelingen
  • Fietsverhuur
  • Gratis fiets-en wandelroutes bij de receptie

Locatie
Het hotel ligt op ca. 20 minuten lopen of 3 minuten rijden van treinstation Nijkerk. Per auto is het ca. 40 kilometer rijden van Utrecht en ca. 205 kilometer van Brussel.

Goed om te weten
Het ontbijt moet vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen bij de receptie opgehaald worden en op de kamer opgegeten worden.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Voor meer informatie, zie ''Meer informatie'' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Oude Barneveldseweg 98, 3862 PS Nijkerk, Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.