Hotel Okura Amsterdam - Volledig terugbetaalbaar

Amsterdam, Nederland

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

Volledig terugbetaalbaar

Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam

Superior kamer

Superior City View kamer

Badkamer

5*-superior hotel met Japanse invloeden en Michelin restaurants, incl. parkeren

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 38% ?

Geniet van complete luxe, Japanse gastvrijheid, wellness en vier befaamde restaurants in de bruisende wijk de Pijp, incl. ontbijt & parkeren. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • 4 restaurants, met in totaal 3 Michelinsterren
  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Jacuzzi
  • Sauna
  • Massages op zaterdagen en zondagen
  • Massages
  • Fitnessfaciliteiten
  • Fietsverhuur

Locatie
Op ca. 10 minuten loopafstand van het hotel ligt Station De Pijp, vanwaar metro 52 je in 8 minuten naar Amsterdam Centraal brengt. Luchthaven Schiphol ligt op 15 kilometer rijden van het hotel, ca. 30 minuten met het openbaar vervoer. Per auto is het ca. 45 kilometer rijden van Utrecht en ca. 210 kilometer van Brussel.

Goed om te weten
Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (zoals mondkapjesplicht, inreisformulier, enz.). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie ''Meer informatie'' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Ferdinand Bolstraat 333, 1072 LH Amsterdam, Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.