Inntel Hotels Utrecht Centre - Volledig terugbetaalbaar

Utrecht, Nederland

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Wellnessfaciliteiten

City Twin of Double kamer

Inntel Hotels Utrecht Centre

Hotelbar

Hotelrestaurant

Hotelrestaurant

Hotelrestaurant

Wellnessfaciliteiten

Wellnessfaciliteiten

City Twin of Double kamer

Badkamervoorbeeld

Fitnessfaciliteiten

Wellnessfaciliteiten

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Wellness in de binnenstad: iconisch hotel in Utrecht

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 36% ?

Chique hotel met wellness direct naast het Centraal Station van levendig Utrecht, incl. ontbijt & wellness. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant U Food & Drinks
  • Bar
  • 24-uurs receptie
  • Binnenzwembad
  • Sauna
  • Turks stoombad
  • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Het hotel is meteen naast station Utrecht Centraal. Per auto is het ca. 180 kilometer rijden van Brussel. Vanaf de luchthaven bereik je het hotel in ongeveer 35 minuten met openbaar vervoer. Amsterdam bereik je vanaf Utrecht Centraal in ca. 25 minuten per trein.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Smakkelaarshoek 24, 3511 EC Utrecht

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.