Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark - Volledig terugbetaalbaar

Amsterdam, Nederland

Tot -56% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Deluxe kamer

Deluxe Skyhigh kamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Sereen gelegen hotel met de hoogste skybar van Amsterdam, incl. gratis parkeren

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 56% ?

Overnachten naast het Amsterdamse Rembrandtpark, incl. ontbijt & parkeren. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant
  • Bar
  • Sauna
  • Dakterras
  • Tuin
  • Fitnessfaciliteiten
  • 24-uursreceptie
  • Oplaadpunt voor elektrische voertuigen

Locatie
Vanaf het hotel is ca. 8 minuten lopen naar metrostation Postjesweg en ca. 4 min. naar de dichtstbijzijnde tramhalte. Vanaf hier is het nog ca. 20 min naar Amsterdam Centraal. Per auto is het ca. 50 kilometer rijden van Utrecht en ca. 210 kilometer van Brussel. De luchthaven Schiphol bevindt zich op ongeveer 9 km van het hotel.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Staalmeesterslaan 410, 1057 PH Amsterdam, Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.