Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag - Volledig terugbetaalbaar

Den Haag, Nederland

Tot -49% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Deluxe Double kamer

Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag

Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag

Deluxe Double kamer

Deluxe Double kamer

Boetiekhotel tussen het strand- en stadsleven van Den Haag, incl. late check-uit

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 49% ?

Sfeervol boetiekhotel gevestigd in de statige Archipelbuurt in Den Haag, incl. ontbijt, welkomstdrankje met hapjes & late check-uit. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Bar
  • Terras
  • Tuin
  • Fietsverhuur

Locatie
Vlak voor de deur van het hotel stopt de tram die je in een kwartiertje naar Den Haag Centraal rijdt. Naar Den Haag Holland Spoor is het ca. 20 minuten reizen. Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer een uur reizen per openbaar vervoer, ca. 65 kilometer rijden. Vanaf Brussel Centraal doe je er ca. 2 uur en 40 minuten over per openbaar vervoer, ca. 180 kilometer rijden.

Goed om te weten
Het hotel kiest voor duurzaamheid door milieubewuste keuzes te maken in de voorzieningen.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Laan Copes van Cattenburch 38, 2585 GB Den Haag, Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.