Vakantie vanuit 5* resort in Griekenland, incl. huurauto

Eretria, Evia, Griekenland: Negroponte Resort Eretria

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Negroponte Resort Eretria, Evia

Eretria, Griekenland

Negroponte Resort Eretria, Evia

Negroponte Resort Eretria, Evia

Negroponte Resort Eretria, Evia

Piraeus, Athene, Griekenland

Acropolis, Athene, Griekenland

Negroponte Resort Eretria, Evia

Negroponte Resort Eretria, Evia

Zarka, Evia

Chalcis, Griekenland

Chalcis, Griekenland

Diversiteit van eiland Evia

Haal je huurauto op bij de luchthaven van Athene en cruise 110 kilometer naar het op twee na grootste eiland van Griekenland! Evia is een van de meest diverse eilanden van Griekenland. Laat de zon in je gezicht schijnen aan de schitterende stranden of vanuit een ligstoel aan het zwembad, maak een wandeling door de groene bergen en luister naar hoe het geluid van de hoge en lage watervallen kletteren op de stenen. Wil je jezelf even goed verwennen? Stop dan de autosleutel is het autoslot en rij jezelf naar een van de badplaatsjes zoals het nabij gelegen Eretria.

Ook in het resort is genoeg te beleven, met de 25 hectare aan land. Sla een balletje op de tennisbaan, speel een potje volleybal, neem een duik in het binnen- en buitenzwembad of drink een cocktail met uitzicht over de magische zee.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.