Best Western Plus Plaza Almere - Volledig terugbetaalbaar

Almere, Nederland

Tot -51% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Double kamer met 2 éénpersoonsbedden

Double kamer met 2 éénpersoonsbedden

Badkamer

Amsterdam - ca. 30 min.

Amsterdam - ca. 30 min.

Combineer stad en strand vanuit hartje Almere nabij Amsterdam, incl. late check-uit

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 51% ?

Stijlvol hotel midden in Almere naast het treinstation en nabij Amsterdam, incl. ontbijt & late check-uit. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant Loetje in het hotel
  • Ontbijtruimte
  • Bagageopslag
  • Zelfbedieningswinkel - mini market
  • Parkeren (toeslag)

Locatie
Het hotel ligt op nog geen 5 minuten lopen van treinstation Almere Centrum. Vanaf hier bereik je Amsterdam in nog geen 30 minuten met de trein. Per auto is het ca. 45 kilometer rijden van Utrecht en ca. 220 kilometer van Brussel.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie ''Meer informatie'' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Mandelaplein 1, 1314 CG Almere, Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.