Najeti Hôtel Château de Tilques

Tilques, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk

Château Tilques

Château Tilques

Château Tilques

Château Tilques

Château Tilques

Binnenzwembad

Binnenzwembad

Château Tilques

Wijnkelder

Restaurant

Restaurant

Château Tilques

Ontbijt

Charm kamer in het kasteel

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Opaalkust

Opaalkust

Opaalkust

Calais

Charmant verblijf in een 19e-eeuws château met tennisbaan op het Noord-Franse platteland, incl. ontbijt, korting op het diner, vroege check-in, late check-uit & meer

Wandelen door kasteeltuinen, met Jules Verne neerstrijken langs de waterkant en dineren in een omgebouwde paardenstal: bij het sprookjesachtige kasteel Château Tilques is la vie heel belle. Gebouwd op de ruïnes van een 17e-eeuws landhuis, ademt het de bijzondere sfeer van het Franse platteland.

In Château Tilques verblijf je middenin de natuur. Of je wandelt over het imposante landgoed, baantjes trekt in het riante binnenzwembad of op je rug in het hoge gras wegdroomt bij de helderblauwe lucht, bij Château Tilques ben je héél even één met de elementen. Slaag je erin het kasteel te verlaten, breng dan eens een bezoek aan het 7e-eeuwse plaatsje Sint-Omaars dat bol staat van de historische schatten. Zo bewonder je er oude paleizen en kerken of verken je er een voormalig Jezuïetencollege. Beschik je over een auto, dan bereik je het stadje binnen tien minuten. Ben je liever wat actiever, dan bestaat de mogelijkheid fietsen te huren bij het chateau. In Tilques is la vie heel belle, hadden we dat al gezegd?

Beschik je over voldoende tijd, overweeg dan een bezoek te brengen aan het indrukwekkende Omaha Beach, één van de vijf landingszones voor de Invasie van Normandië. De reis duurt ruim vier uur met de auto maar is het meer dan waard

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.