Fletcher Wellness Hotel Leiden - Volledig terugbetaalbaar

Leiden, Nederland

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Fletcher Wellness Hotel Leiden

Fletcher Wellness Hotel Leiden

Bar

Fletcher Wellness Hotel Leiden

Zwembad

Ontspanningsruimte

Sauna met uitzicht

Wellness

Sauna

Terras

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Leiden

Leiden

Leiden

Wellness en wondermooi uitzicht in hartje Leiden, incl. late check-uit

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 0% ?

Luxe 4*-hotel in het centrum van Leiden met wellness en zwembad met panoramisch uitzicht, incl. ontbijt of halfpension, welkomstdrankje & late check-uit. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant
  • Bar
  • Zwembad
  • Solarium
  • Jacuzzi
  • Stoomkamer
  • Fitnessruimte
  • Fietsverhuur

Locatie
Het hotel ligt op slechts 1 minuut lopen van station Leiden. Per auto is het ca. 60 kilometer rijden van Utrecht en ca. 185 kilometer van Brussel.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Voor meer informatie, zie ''Meer informatie'' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Bargelaan 180, 2333 CW Leiden, Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.