De lange boulevards en kleine baaitjes aan de Côte d'Azur, de beste surfspots en hoogste duinen aan de Atlantische Oceaan, de ruige kust van Normandië en Bretagne.... en overal een dorpsplein waar je de dag begint met koffie en een krantje op het terras en daarna je brood haalt bij je "eigen" bakkertje. Frankrijk, zo divers, maar tegelijkertijd ook zo herkenbaar.

Van de zee tot bruisende steden zoals het prachtige Parijs, of een weekend weg en een bezoek aan de must-see locaties van Bretagne, Frankrijk heeft het. Je kunt bij ons dan ook kiezen voor een all-inclusive verblijf in een luxe sterrenhotel, maar ook voor een prachtig verblijf in een verbouwd kasteel op het Franse platteland. In de dorpjes ligt het tempo van het leven net wat lager dan wij gewend zijn. Hier fiets- wandel- of rijd je op jouw eigen tempo door het schitterende landschap. Perfect om optimaal te kunnen ontspannen dus!

Ons team van Secret Escapes weet iedere keer weer de leukste hotels in Frankrijk te vinden voor een korte weekendbreak of een lange vakantie. Het veelzijdige Franse land biedt zowel luxe oorden en wellness hotels in plaatsen als Nice, maar ook leuke stedentrips en bijzondere verblijven in het Franse binnenland. Houd je van Keltische forten, van ruwe kusten en de geur van lavendel? Of lijkt het je heerlijk om tijdens jouw voordelige vakantie in Frankrijk op de bonnefooi rond te rijden met een huurauto om stops te maken voor lokale fromage of de beste wijnen? Ook dan is een trip naar bijvoorbeeld Bretagne of een van de andere heerlijke regio's in Frankrijk een must!

Niet ver van huis en toch volledig weg van het leven in eigen land, dat is een Secret Escape vakantie in Frankrijk.

Waar eet jij tijdens de Franse vakantie jouw verse baguette het liefst? Bonnes vacances!

Actuele aanbiedingen

Binnenkort beschikbaar: