Golden Tulip Leiden Centre - Volledig terugbetaalbaar

Leiden, Nederland

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Leiden

Leiden

Executive kamer

Leiden

Overnachten in een modern hotel met Green Key-certificaat voor groen toerisme

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 33% ?

Modern 4*-hotel vlak bij het historich centrum en het station van Leiden, incl. ontbijt. Volledig terugbetaalbaar - Boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant
  • Bar
  • Stomerij
  • Wasserij
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie
  • Fitnessfaciliteiten
  • Oplaadpunt voor elektrische voertuigen

Locatie
Per auto is het ca. 59 kilometer rijden van Utrecht en ca. 190 kilometer van Brussel. Station Leiden ligt tegenover het hotel op nog geen 0,5 km afstand.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Deze accommodatie is Green Key gecertificeerd. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Schipholweg 3, 2316 XB Leiden, Nederland

Hoe kom ik op mijn bestemming?


Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.