Grand Hotel Palace Rome

Rome, Italië

Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

Rome

Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

Superior kamer

Grand Hotel Palace

Superior kamer

Superior kamer

Grand Hotel Palace

Junior suite

Rome

Junior suite

Rome

Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

Het Grand Hotel Palace is een architectonisch meesterwerk uit de belle époque dat al je verwachtingen overtreft. Inclusief ontbijt, glas prosecco & wellness

Begin je ‘Dolce Vita’ met verve in het Grand Hotel Palace Rome, ontworpen door Marcello Piacentini in jaren twintig en gerenoveerd door de beroemde architect Italo Rota. Van de spectaculaire bronzen entree tot de kristallen kroonluchters van Murano, de fresco's van Guido Cadorin en de glimmende marmeren vloeren, alles weerspiegelt dezelfde Romeinse weelde. De 87 prachtige kamers hebben ruime terrassen met uitzicht op de stad en zijn ingericht met Italiaans designmeubilair. Het hotel heeft een state-of-the-art Business Centre - waar diplomaten en ambassadeurs uit alle landen over de vloer komen - en een uitermate luxueus spa.

Ook de locatie is niets minder dan spectaculair: vlakbij Villa Borghese, midden in Rome, een stad die eigenlijk geen verdere uitleg behoeft. Maar voor wie het nog niet wist: de hoofdstad van Italië is één van de belangsrijkste steden van de westerse cultuur en daarnaast misschien wel de meest romantische stad van Europa. Culturele en klassieke geschiedenis is overal: het Vaticaan, het Colosseum, piazza's, palazzo's en gelateria's. Eindigt je reis in de Trevi-fontein?

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.