H4 Hotel Münster City Centre - Volledig terugbetaalbaar

Münster, Duitsland

Tot -46% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Münster

Lobby

Bar

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Bar

Lounge

Restaurant

Ontbijtbuffet

H4 Hotel Münster City Centre

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Badkamer

H4 Hotel Münster City Centre

Münster

Münster

Münster

Münster

Münster

Münster

Münster

4*-ontspanning in het hart van Münster op loopafstand van de Prinzipalmarkt, incl. late check-uit

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 46% ?

Verken het levendige Münster en haar bezienswaardigheden vanuit een centraal gelegen hotel, incl. ontbijt en late check-uit. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant Gaumenfreund
  • Bar
  • Terras
  • Wasserij
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • 24-uursreceptie

Locatie
Het centraal station van Münster ligt op slechts 500 m afstand van het hotel en is te voet bereikbaar in ongeveer 10 minuten. Per auto is het ca. 200 kilometer rijden van Utrecht en ca. 325 kilometer van Brussel. Vanaf Utrecht Centraal bereik je het hotel in ongeveer 3,5 uur en vanaf Brussel Centraal in ca. 4,5 uur.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Stubengasse 33, 48143 Münster, Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.