Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde - Volledig terugbetaalbaar

Den Haag, Nederland

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Koninklijk Paleis Noordeinde

Mauritshuis

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Badkamervoorbeeld

Vredespaleis

Den Haag

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Binnenhof

Binnenhof

Binnenhof

Viersterrenluxe op een eersteklas locatie in het hart van Den Haag, incl. late check-uit

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 33% ?

Overnacht in een voormalig bankgebouw in het centrum van Den Haag, tegenover Koninklijk Paleis Noordeinde, incl. ontbijt, welkomstdrankje & late check-uit. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Brasserie
  • Bar
  • Roomservice
  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag

Locatie
Het hotel ligt op ca. 20 minuten lopen van treinstation Den Haag Centraal en op 7 minuten lopen van het Binnenhof. Per auto is het ca. 70 kilometer rijden van Utrecht (ongeveer 55 minuten met het openbaar vervoer) en ca. 180 kilometer van Brussel (ongeveer 2 uur en 20 minuten met het openbaar vervoer).

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie ''Meer informatie'' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Noordeinde 33, 2514 GC, Den Haag Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.