Hotel Metropole

Brussel, België

Superior kamer

Brussel

Hotel Metropole

Hotel Metropole

Hotel Metropole

Brussel

Brussel

Privilege kamer

Privilege kamer

Privilege kamer

Superior kamer

Brussel

Brussel

Overnachten in grandeur en luxe 5*-hotel in het hart van bruisend Brussel, incl. ontbijt

Het prachtig bewaard gebleven, maar toch compleet gemoderniseerde Hotel Metropole aan het bruisende Brouckèreplein wordt als historisch monument van de stad beschouwd. Je wordt van begin tot eind omgeven door de vorstelijke renaissancestijl van de 19de eeuw met Korinthische zuilen en glinsterende kroonluchters. Dit juweeltje bevindt zich in het historische centrum van Brussel en is de perfecte uitvalsbasis om de geschiedenis van de hoofdstad van Europa verder te ontdekken. Zo bevinden zich de beroemde Grote Markt met het stadhuis en het Sint-Katelijneplein met de gezellige visrestaurantjes in de omgeving van het hotel. Openbaar vervoer stopt direct om de hoek zodat je met gemak alle kanten op kunt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.