Hotel Square Louvois - Volledig terugbetaalbaar

Parijs, Frankrijk

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Superior kamer

Hôtel Square Louvois

Wellnessfaciliteiten

Zwembad

Lounge

Lounge

Receptie

Ontbijtbuffet

Ontbijtruimte

Superior kamer

Classic kamer

Classic kamer

Hôtel Square Louvois

Parijs

Parijs

Parijs

Parijs

Romantisch 4*-verblijf in lichtstad Parijs, vlak bij de Opéra, incl. wellness

Designhotel in hartje Parijs met verborgen zwembad in de gewelven, incl. ontbijt, halve fles wijn op de kamer, toegang tot de theesalon en de fitness- en wellnessfaciliteiten. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten

  • Zwembad
  • Fitnessfaciliteiten
  • Massages
  • Stomerij
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie

Locatie
Met de auto is ongeveer 320 kilometer rijden vanaf Brussel en ca. 490 kilometer vanaf Utrecht. Vanaf Utrecht met de trein is het ca. 5 uur reizen en ca. 2,5 uur vanaf Brussel. De internationale luchthaven Charles de Gaulle Airport ligt op ca. 40 km afstand.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.