La Caserne Chanzy Hotel & Spa, Autograph Collection - Volledig terugbetaalbaar

Reims, Frankrijk

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Cathedrale kamer

Notre Dame-kathedraal van Reims

Place Royale

La Caserne Chanzy Hotel & Spa - Autograph Collection

Chanzy kamer

Hôtel de Ville

Chanzy kamer

Chanzy kamer

Notre Dame-kathedraal van Reims

Luxe hotel met wellness tegenover de kathedraal van Reims in het historische centrum

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 39% ?

Verblijf in het hart van het duizenden jaren oude Reims en ontdek deze interessante stad vanuit een luxe hotel met wellness, incl. ontbijt, glas champagne, wellnesstoegang, optioneel diner & meer. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
 • Restaurant
 • Bar
 • Lounge
 • Terras
 • Sauna
 • Stoomkamer
 • Hamam
 • IJsfontein
 • Sensory pool
 • Fitnessfaciliteiten
 • Massages

Locatie
Het hotel ligt in het historische centrum van Reims, op slechts 1 minuut lopen van de Notre Dame-kathedraal van Reims. Treinstation Gare de Reims bevindt zich op ca. 12 minuten loopafstand. Reis je met het openbaar vervoer naar dit station, dan ben je ongeveer 4 uur en 45 minuten onderweg vanaf Utrecht en ongeveer 2 uur en 40 minuten vanaf Brussel. Het hotel ligt op ca. 410 kilometer rijden van Utrecht en op ca. 245 kilometer van Brussel.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat de wellness op dit moment alleen toegankelijk is op vaste openingstijden en na voorafgaande reservering in het hotel. Bel het hotel voor aankomst om te reserveren. De hamam is tijdelijk gesloten als gevolg van de COVID-19 maatregelen.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie ''Meer informatie'' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

16 Rue Tronsson Ducoudray, 51100 Reims, Frankrijk

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.