Landgoed de Holtweijde - Volledig terugbetaalbaar

Lattrop, Nederland

Tot -52% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

Volledig terugbetaalbaar

Royal suite

Landgoed de Holtweijde

Zwembad

Zwembad

Sauna

Royal suite

Royal suite

Badkamer

Royal suite

Badkamer

Cottage

Keuken

Cottage slaapkamer

Cottage slaapkamer

Woonkamer

Badkamer

Twente

Twente

Twente

Oase van rust op een Twents 4*-landgoed met wellness

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 52% ?

Voel je de koning te rijk op een prachtig landgoed in Twente, incl. ontbijt, wellness, zonnebanksessie, glas mousserende wijn & meer. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

Hotelfaciliteiten
  • Bib Gourmand restaurant 't Spieck
  • Bar
  • 3 Sauna's
  • Zwembad
  • Zonnebank
  • Massages
  • Wellnessbehandelingen
  • Fitnessfaciliteiten
  • Tennisbaan
  • Terras

Locatie
Reis je met het openbaar vervoer, dan reis je vanaf Almelo Centraal Station of Oldenzaal per bus naar Lattrop. Het hotel ligt op nog geen 5 minuten lopen van de bushalte. Per auto is het ca. 154 kilometer rijden van Utrecht en ca. 330 kilometer van Brussel.

Goed om te weten

Royal suite: Kinderen van 0 tot 2 jaar verblijven gratis in de kamer. Voor een kinderbedje geldt een toeslag van €27,50 per persoon per nacht. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar geldt er een toeslag van €50 voor een extra bed en €12,50 voor het ontbijt per persoon per nacht. De kosten dienen direct aan het hotel voldaan te worden.

Cottage: Kinderen van 0 tot 12 jaar verblijven gratis in de kamer. Er wordt echter wel een toeslag van €12,50 gerekend voor het ontbijt per persoon per nacht. De kosten dienen direct aan het hotel voldaan te worden.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (zoals mondkapjesplicht, inreisformulier, enz.). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Voor meer informatie, zie ''Meer informatie'' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Spiekweg 7, 7635 LP Lattrop, Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.