Le Tre Vaselle Resort And Spa

Torgiano, Perugia, Italië

Assisi

Le Tre Vaselle Resort And Spa

Perugia

Superior kamer

Perugia

Superior kamer

Umbrië

Le Tre Vaselle Resort And Spa

Assisi

Le Tre Vaselle Resort And Spa

Le Tre Vaselle Resort And Spa

Elegante kamer in 5*-hotel in het landelijke en idyllische dorpje Torgiano in Italië, incl. ontbijt of halfpension en wellness

Zittend aan de rand van het zwembad, kijk je uit over de glooiende heuvels van Umbrië. Het kleinschalige hotel Le Tre Vaselle (De Drie Vazen) ligt midden in het okergele en diepgroene landschap dat dit deel van Italië kenmerkt. De kamers zijn klassiek ingericht en het wellnesscentrum binnen de muren is bijzonder uigebreid. Je kunt er zelfs een wijnbad nemen en hebt als gast eenmalig gratis toegang.

Niet ver van Le Tre Vaselle liggen stadjes als Perugia en Assisi, de geboorteplaats van de invloedrijke frater Sint Franciscus én ook de springplank naar het uitgestrekte Parco de Monte Subasio. Deze berg wordt gevormd door karststeen en je wandelt er dus door de mooiste kloven tot het paradijselijke dorp Armenzano.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.