Martin’s Brussels EU - Volledig terugbetaalbaar

Brussel, België

Tot -59% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Comfort kamer met een double of twin-bed

Comfort kamer met een double of twin-bed

Comfort kamer met een double of twin-bed

Comfort kamer met een double of twin-bed

Duurzaam 4*-hotel vlak bij het centrum van Brussel

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 59% ?

Ervaar alle facetten van Brussel: Modern hotel in de Europese wijk, o.b.v. logies. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant (momenteel gesloten)
  • Lounge Bar (momenteel gesloten)
  • Tuin met terras
  • Stomerij
  • Wasserij
  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag

Locatie
Het hotel is ca. 6 minuten lopen van metrostation Schuman en ca. 30 minuten lopen van Brussel Centraal. Per auto is het hotel ca. 176 kilometer rijden van Utrecht en ongeveer 2,5 uur per openbaar vervoer.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Deze accommodatie is Green Key gecertificeerd. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Boulevard Charlemagne 80, 1000 Brussel, België

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.