Fly & Drive door het grandioze Andalusië

Spanje: Granada, Córdoba, Sevilla, Cádiz, Malaga

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Gibraltar

Cordoba

Route (c) map created by Travellerspoint

Alhambra, Granada

Hotel Urban Dream Nevada, Granada

Hotel Urban Dream Nevada, Granada

Hotel Urban Dream Nevada, Granada

Hotel Urban Dream Nevada, Granada

Granada

Cordoba

Los Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Los Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Los Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Cordoba

Sevilla

Hotel Vértice, Sevilla

Hotel Vértice, Sevilla

Hotel Vértice, Sevilla

Hotel Vértice, Sevilla

Sevilla

Algeciras

Globales Reina Cristina, Algeciras

Globales Reina Cristina, Algeciras

Globales Reina Cristina, Algeciras

Gibraltar

Algeciras

Malaga

Hotel Eliseos, Malaga

Hotel Eliseos, Malaga

Malaga

Alle parels van Zuid-Spanje in één roadtrip, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

Ervaar de sfeervolle straten, magische kathedralen, prachtige werelderfgoed, uitgestrekte stranden & heerlijke Spaanse keuken van Andalusië

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi - Granada (ca. 136 km)
Je vliegt vandaag van Amsterdam, Eindhoven of Brussel naar Malaga. Op de luchthaven haal je de huurauto op en rijd je ca. 136 kilometer naar het centrum van Granada. Nadat je je hebt opgefrist en de koffers zijn uitgepakt is het tijd voor een wandeling door het oude centrum van Granada. Hier ontdek je een wereld vol UNESCO-gebouwen en een warboel aan kleine steegjes. Je verblijft 1 nacht in het Hotel Urban Dream Nevada, inclusief ontbijt.

Dag 2: Granada - Córdoba (ca. 209 km)
Vandaag verlaat je het historierijke Granada en begeef je je richting het noorden naar het karakteristieke Córdoba. De Moorse geschiedenis heeft ook hier sierlijke paleizen en fraaie moskeeën achtergelaten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de op een na grootste moskee ter wereld: Mezquita. Qua historische bezienswaardigheden kun je hier je hart ophalen. Lokale specialiteiten zijn de zoete rode wijn Pedro Ximinez en Rabo de Toro, een stoofpotje met o.a. stierenstaart. Je verblijft 1 nacht in het Abetos del Maestre Escuela, inclusief ontbijt.

Dag 3: Córdoba - Sevilla (ca.150 km)
Na een laatste blik op het historierijke Córdoba zak je, via het binnenland, verder af richting het zuiden. Vandaag is het tijd voor de hoofdstad van het Spaanse Andalusië. Je overnacht in het Hotel Vértice, inclusief ontbijt.

Dag 4: Sevilla
In Sevilla waan je je in een heus openluchtmuseum. Je treft er
schitterende, sprookjesachtige historische gebouwen, maar ook
pretentieloze tapasbars waar ze de lekkerste gerechten serveren. Sevilla
is de geboorteplaats van de flamenco en dat zal je niet ontgaan. Er
zijn veel zogeheten tablaos waar professionele shows worden opgevoerd,
maar wil je de authentieke flamenco zien, breng dan vooral een bezoek
aan het akoestische uitmuntende La Carboneria. Of trotseer de Guadalquivir-rivier op een cruiseschip of juist een kayak. Overnachting in Hotel Vértice, inclusief ontbijt.

Dag 5: Sevilla - Cádiz (ca.185 km)
Vanuit Sevilla rijd je richting het uiterste zuiden van Spanje naar Cádiz. Deze stad heeft werkelijk alles te bieden. Naast cultuur, historie en lekker eten, heeft deze havenstad ook een strand. Je verblijft in het hotel Globales Reina Cristina, inclusief ontbijt.

Dag 6: Cádiz
Cádiz wordt ook wel Habanita (Klein Havana) genoemd vanwege de historische gelijkenis met de Cubaanse hoofdstad. In de Spaanse koloniale tijd bestond er een belangrijke zeeverbinding tussen de twee havensteden en als gevolg daarvan lijken Cádiz en Havana veel op elkaar. Cádiz was ongemerkt stand-in voor Havana in de Bondfilm Die Another Day. Maar de grootste attractie van Cádiz is misschien wel de inmiddels legendarische opgewektheid van de Gaditanos, de inwoners van de stad. Gaditanos zijn vrolijk en tevreden, simpelweg omdat elke dag een nieuwe dag is. Je verblijft in het hotel Globales Reina Cristina, inclusief ontbijt.

Dag 7: Cádiz - Malaga (230 km)
Terug naar Malaga, waar je nog één fijne volledige vakantiedag staat te wachten. Slenter door de oude stad, neem een duik in de zee en smul van smaakvolle tapas. Je overnacht in Hotel Eliseos, inclusief ontbijt.

Dag 8: Malaga - Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi
Op de luchthaven lever je de huurauto weer in en stap je in het vliegtuig naar de gekozen luchthaven.


Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.