72 uur extra korting: Roomers Frankfurt

Frankfurt am Main, Duitsland

Superior kamer

Frankfurt

Restaurant

Deluxe kamer

Lounge

Roomers Frankfurt

Frankfurt

Frankfurt

Bar

Fitnessruimte

Dakterras

Roomers Frankfurt

Wellnessruimte

Frankfurt

Nu of nooit: Logeer in een 5*-boetiekhotel met wellness in het hart van Frankfurt, vlakbij Frankfurts Museumsufer en de opera, incl. ontbijt, toegang tot fitness- en wellnessruimte, late check-uit & meer

Roomers Frankfurt is een vijfsterrenhotel met de verleidelijke sfeer van een burlesque club: de kamers, het restaurant en de bar baden in glanzend staal, donker natuursteen, fluweel, moderne kunst en gedimde verlichting. Het wellnesscentrum met zijn vloeiende designinterieur streelt de zinnen. Vanuit de loungestoelen op de hoogste verdieping kijk je als een koning uit over de skyline van deze metropool, liefkozend Mainhattan genoemd, en naar de rivier de Main, vlak bij het hotel.

Een kleine wandeling over de brug brengt je naar de Museumsufer, waar het Städel Museum hoogtepunten toont uit de Europese kunstgeschiedenis van de 14e eeuw tot nu. Eind september vindt hier het Museumsuferfest plaats, en begin augustus bruist de stad met het openluchtfestival Mainfest. Op 114 kilometer rijden prijkt barokstad Fulda, geflankeerd door een geliefd wild natuurgebied, het Unesco-bioreservaat Rhön, waar het heerlijk fietsen, wandelen en watersporten is.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.