Sandton Grand Hotel Reylof

Gent, België

Charme kamer

Charme kamer

Droomsuite in 18e-eeuws Gents herenhuis, incl. ontbijt, wellness, fles Jenever, stadsplattegrond & verrassingscadeau

Gent is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest geliefde steden van België. Geen wonder want de vele historische gebouwen en pleinen, prachtige gevels en bourgondische terrasjes vormen een sfeervol geheel. Dat de oude binnenstad voor een groot deel autovrij is, helpt natuurlijk ook: in Gent mag het allemaal een aangenaam tandje langzamer.

Tijdens je verblijf in Gent overnacht je in het zeer geliefde Sandton Grand Hotel Reylof, dat zich bevindt in een 18e-eeuws pand en beschikt over statige hoge plafonds, charmante houten vloeren en grote lichtdoorlatende ramen. In de zomermaanden strijk je er neer op het heerlijke terras in de binnentuin, in de koude maanden ontspan je voor de open haard in de gezellige lounge. Een echte aanrader is het hotelrestaurant, dat Franse gerechten met een vleug lokale traditie serveert. In de aangrenzende champagnebar maak je kennis met de meest toonaangevende en unieke champagnes van Frankrijk.

Het Sandton Grand Hotel Reylof bevindt zich op loopafstand van het prachtige historische centrum van Gent. Door het gebrek aan auto’s, de vele nauwe straatjes en de verborgen plekjes en pleintjes, heeft het centrum een erg gemoedelijke en rustige ambiance. Dus op naar Gent, waar de tijd twee keer zo langzaam tikt en je dus dubbel geniet.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.