Steigenberger Hotel Berlin

Berlijn, Duitsland

Berlijn

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Berlijn

Studio

Studio

Studio

Berlijn

Steigenberger Hotel Berlin

Berlijn

Steigenberger Hotel Berlin

Steigenberger Hotel Berlin

Steigenberger Hotel Berlin

Steigenberger Hotel Berlin

Berlijn

Steigenberger Hotel Berlin

Berlijn

Berlijn

Berlin Zoo

Centraal gelegen hotel, niet ver van de iconische Brandenburger Tor, inclusief ontbijt, wellness, OV-kaart & meer

Shopliefhebbers opgelet! Vanwege de centrale ligging in het westen van Berlijn is Steigenberger Hotel Berlin de perfecte bestemming voor een weekend winkelen. Niet alleen het traditionele Kaufhaus Des Westens (KaDeWe) en de bekende winkelstraat Ku’damm, maar ook het gloednieuwe warenhuis Bikini Berlin bevinden zich vlak bij het hotel en een bezoek meer dan waard. Bijzonder aan dit warenhuis zijn de inpandige pop-up stores die elk jaar worden vernieuwd en hiermee ook jonge ondernemers een kans bieden. Ook bezienswaardigheden als de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en Potsdamer Platz zijn vanaf het hotel met het openbaar vervoer snel en gemakkelijk te bereiken.

Milieuvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij het luxe Steigenberger Hotel Berlijn. De stijlvolle kamers zijn daarom uitgerust met energiezuinige apparatuur. In de keuken wordt deze filosofie doorgezet: het rijke ontbijtbuffet is samengesteld uit lokaal verbouwde en geteelde producten. Minimale transport en duurzame productie zijn hierbij belangrijk. Ook het diner, met zorg bereid onder leiding van chefkok Bernd Winkler, zal je extra smaken als je weet dat alles wat je eet op duurzame wijze verkregen is.

Neem na een lange dag shoppen een verfrissende duik in het moderne, ronde zwembad van de wellnessruimte, of kies voor een holistische massage. In de avonduren geniet je van een welverdiende cocktail en live-muziek in de sfeervolle PianoLounge.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.