Sun Aqua Vilu Reef Maldives

Zuid-Nilandhe Atoll, Malediven

Deluxe Beach Villa

Deluxe Beach Villa

Sunset Reef villa

Sunset Reef villa

Luxueuze villa aan het witte zandstrand of op de turquoise zee van de Malediven, incl. ontbijt & 1x diner

Wapperende palmbomen, parelwitte zandstranden, een helderblauwe oceaan en de eeuwige rust: minstens één keer in je leven moet je de natuurlijke pracht van de Malediven aanschouwd hebben. In het Sun Aqua Vilu Reef geniet je vanuit je eigen villa aan het strand of op het water niet alleen van de magnifieke omgeving, maar ook van pure luxe.

Na een uitgebreid ontbijt start je je dag in het paradijs op aarde met een ontspannende massage in de wellnessruimte of je probeert een van de vele watersporten uit. Neem in ieder geval een snorkel en flippers mee en laat je betoveren door de fascinerende onderwaterwereld. Verken de omliggende eilanden met een excursie en bezoek typische vissersdorpjes. ‘s Avonds eet je verse zeevruchten en lokale biologische producten in één van de vier restaurants met uitzicht op de oceaan. Nog even nagenieten kan met een tropische cocktail in de strandbar of een glaasje exclusieve wijn in de wijnbar.

Goed om te weten

De transfers van en naar het resort ($499 per persoon) zijn niet inbegrepen en dienen direct bij het resort geboekt te worden. Contacteer het resort minstens 72 uur voor je verblijf om de transfers te regelen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.