Vila Branca by Água Hotels

Lagos, Algarve, Portugal

Appartement met 1 of 2 slaapkamers

Appartement met 1 of 2 slaapkamers

Een van de mooiste kustplaatsjes van de Algarve, o.b.v. logies

Moderne appartementen in de Algarve

De kustplaats Lagos in de geliefde Portugese Algarve heeft een spannende geschiedenis vol zeevaarders en piraterij. Kastelen, stadsmuren en bontgekleurde vissersboten herinneren aan die tijd, maar inmiddels hebben spanning en sensatie plaatsgemaakt voor een relaxt en typisch zuidelijk levensgevoel. Of je er nu neerstrijkt bij een van de vele strandtentjes of wandelt langs de boulevard, in Lagos kom je zeker tot rust.

Je overnacht in een een- of tweekamerappartement met eigen balkon, dat onderdeel uitmaakt van het geliefde resort Água Hotels. Je maakt er kennis met de regionale keuken bij een van de uitstekende restaurants en ontspant er in het grote wellnesscentrum. Met de gratis shuttle-service reis je snel en comfortabel naar het strand van Porto de Mos en het centrum van Lagos.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.